Υπηρεσιες - Τέντες Γκίκας
Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό η επιχείρηση μας σας παρέχει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, με βασικό γνώμονα την κάλυψη των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων.
έντες, συστήματα σκίασης, πέργκολες, βραχίονες, ψηφιακές εκτυπώσεις, τεντόπανα, somfy expert, αυτοματισμοί
310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-310,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Υπηρεσίες

Με εφόδια την πολυετή εμπειρία, σας παρέχουμε:

Μελέτη

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail και θα έρθουμε στον χώρο σας (έπειτα από συνεννόηση μαζί σας), θα εντοπίσουμε τις ανάγκες σας και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και χωρίς δέσμευση θα καταλήξουμε στην καταλληλότερη λύση.

Σχεδίαση

Με εμπειρία πολλών χρόνων, έπειτα από ένα πλούσιο πελατολόγιο, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως είμαστε οι καταλληλότερη να σχεδιάσουμε όσο πιο λειτουργικά γίνεται την νέα σας τέντα.

Εγκατάσταση

Έπειτα από προσεκτική μελέτη και σχεδίαση, άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό καταφθάνει στον χώρα σας, όποτε εσάς βολεύει για να εγκαταστήσουν το νέο σας απόκτημα. Εντιμότητα, αξιοπιστία, προσεγμένη και ποιοτική εργασία είναι ένα μέρος της φιλοσοφίας μας.

Επισκευή

Ράψιμο, πλύσιμο, παντός τύπου επισκευές. Επισκευάζουμε τα πάντα όσο αφορά τις τέντες, και εννοούμε τα πάντα. Έχει φθαρεί ή ξεθωριάσει το τεντόπανο σας; Σας έχει ξηλώσει ο αέρας το πανί; Έχει σκουριάσει ή έχει σπάσει κάποιο εξάρτημα; Απλά, επικοινωνήστε μαζί μας.

Συντήρηση

Εάν θέλετε να προνοήσετε και να προλάβετε τα σημάδια του χρόνο μην διστάσετε να μας καλέσετε για να συντηρήσουμε την τέντα σας.

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Εάν επιλέξετε μία τέντα για κάποιο κατάστημα ή γενικότερα ένα επαγγελματικό χώρο και φοβάστε πως θα “κρύψετε” την βιτρίνα σας, θα πρέπει να μάθετε πως το τεντόπανο αποτελεί ιδανικό μέρος προβολής του λογότυπου της επιχείρησης ή των υπηρεσιών που προσφέρετε. Σκεφτείτε έξυπνα και αξιοποιήστε τον χώρο αυτό προσθέτοντας μία επιπλέον υπηρεσία που προσφέρουμε με συνεργαζόμενο κατάστημα, αυτό την ψηφιακής εκτύπωσης και με ένα μικρό κόστος κερδίστε μεγάλο διαφημιστικό πλεονέκτημα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Για την πολυετή εμπειρία μας και τη συνεχώμενη εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας.

Βασιζόμαστε στην ειλικρίνια,την ποιότητα,την γρήγορη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Για τη μεγάλη ποικιλία μας σε αυτοματισμούς και υφάσματα συστημάτων σκίασης.

Γιατί ακούμε τις επιθυμίες και σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις