Η εταιρία - Τέντες Γκίκας
Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό η επιχείρηση μας σας παρέχει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, με βασικό γνώμονα την κάλυψη των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων.
έντες, συστήματα σκίασης, πέργκολες, βραχίονες, ψηφιακές εκτυπώσεις, τεντόπανα, somfy expert, αυτοματισμοί
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Η εταιρία

Βασιζόμαστε στην ειλικρίνια,την ποιότητα,την γρήγορη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Με εφόδια την πολυετή εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία έχουμε ως στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Σε αντίθεση με τις προσταγές των καιρών που θέλουν την προχειρότητα και την ανευθυνότητα να επικρατούν, έχουμε μείνει πιστοί στις αρχές της δουλειάς μας και βασιζόμενοι στην ειλικρίνεια,την ποιότητα και τη γρήγορη εξυπηρέτηση παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Αναλαμβάνουμε: πέργκολες, πέργκολες αλουμινίου ανοιγοκλεινόμενες, περσίδες, αυτοματισμούς, ειδικές κατασκευές, διάφανες τέντες, πανιά, τέντες παντός τύπου, είδη εξοχής και κήπου, ψηφιακές εκτυπώσεις σε τέντες, στόρια, ρολλοκουρτίνες, επισκευές όλο το χρόνο.

Είμαστε εξειδικευμένοι συνεργάτες της Somfy (Somfy expert).Σε συνεννόηση με τον πελάτη είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προσεκτικά τις επιθυμίες του αλλά ταυτόχρονα να δώσουμε ιδέες και λύσεις για την κατασκευή που θέλει να φτιάξει. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

Γιατί να μας επιλέξετε

Για την πολυετή εμπειρία μας και τη συνεχώμενη εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας.

Βασιζόμαστε στην ειλικρίνια,την ποιότητα,την γρήγορη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές.

Για τη μεγάλη ποικιλία μας σε αυτοματισμούς και υφάσματα συστημάτων σκίασης.

Γιατί ακούμε τις επιθυμίες και σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις