Ψηφιακές εκτυπώσεις - Τέντες Γκίκας
Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό η επιχείρηση μας σας παρέχει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, με βασικό γνώμονα την κάλυψη των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων.
έντες, συστήματα σκίασης, πέργκολες, βραχίονες, ψηφιακές εκτυπώσεις, τεντόπανα, somfy expert, αυτοματισμοί
850
post-template-default,single,single-post,postid-850,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Ξεφεύγοντας από τα κοινά σχέδια τέντας που τα χαρακτηρίζει η επανάληψη του ίδιου μοτίβου και ο περιορισμός των χρωμάτων, εμπνεύστηκε και δημιούργησε για εσάς μοναδικά και ολοκληρωμένα θέματα σχεδίων μετατρέποντας το ύφασμα της τέντας σας σε ένα πίνακα δροσιάς.

Περιηγηθείτε στη νέα τάση διακόσμησης και επιλέξτε ένα από τα πολλά σχέδια που το δημιουργικό μας τμήμα σχεδίασε για εσάς με μοτίβα και εικόνες που αναπτύσονται σε όλη την επιφάνεια της τέντας σας δίχως κουραστική επανάληψη.

Ο πιο μοντέρνος και καλαίσθητος τύπος τέντας. Εκτυπώνεται πάνω στο πανί σας ποικιλία σχεδίων ακόμα και δική σας φωτογραφία!!!

Αναφέρεται τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.