Τέντα μπάρα - Τέντες Γκίκας
Με άρτια καταρτισμένο προσωπικό η επιχείρηση μας σας παρέχει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, με βασικό γνώμονα την κάλυψη των δικών σας αναγκών και απαιτήσεων.
έντες, συστήματα σκίασης, πέργκολες, βραχίονες, ψηφιακές εκτυπώσεις, τεντόπανα, somfy expert, αυτοματισμοί
814
post-template-default,single,single-post,postid-814,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Τέντα μπάρα

Εφαρμογή

Όταν η απλή τέντα με βραχίονες δε μπορεί να καλύψει πλήρως την επιφάνεια που επιθυμούμε, τότε τοποθετείται η τέντα μπάρα ως βέλτιστη λύση με σκοπό να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τετραγωνικά. Ενδείκνυται για επιφάνειες όπου δεν επιθυμούμε να κάνουμε τρύπες στη βάση του τοίχου.Το σύστημα μπάρας ενδείκνυται για στήριξη τέντας σε λεπτές επιφάνειες ή ψευδοροφές όπου δε θέλουμε να κάνουμε πολλές τρύπες.

Υφάσματα

Τα υφάσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι :
πολυεστερικά πανιά εμπριμέ ή μονόχρωμα , 100% αδιάβροχα που αντέχουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες και εμποδίζουν την υπεριώδη ακτινοβολία UV εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή σκίαση.

  • Ακρυλικά πανιά μονόχρωμα ή ριγέ.
  • PVCμουσαμάς, πλαστικό πανί 100% αδιάβροχο, παντός καιρού, εύκολο στο καθάρισμα.

Μηχανισμοί

Μπορεί να τοποθετηθεί:

  • Χειροκίνητος μηχανισμός με μανιβέλα.
  • Ηλεκτρικό μοτέρ με επιτοίχιο σταθερό διακόπτη ή με ασύρματο τηλεχειριστήριο.
  • Σύστημα αισθητήρα ηλίου-αέρα.